TobSport is de kritische online indie-topsportkrant, gevuld met sportartikelen voor Nederland en Belgie. Met actueel sportnieuws, achtergrondartikelen, sportinterviews en sportcolums. Een keur aan sportschrijvers voorziet u iedere maand van nieuwe artikelen over sporten en topsporters. Een overzicht van sportartikelen vindt u in ons archief. U kunt zelf trouwens ook een Nederlandstalig artikel indienen voor publicatie.

Op de sportsite TobSport vindt u ook een overzicht van Nederlandse sportwinkels op Internet. Een brede selectie aan aanbieders, die tegen de laagste prijzen diverse sportartikelen verkopen. TobSport biedt u de goedkoopste shops met gerenommeerde sportmerken. ent u geinteresseerd in tijdschriften over sport? Op TobSport.nl vindt u een volledig schap met sporttijdschriften. Neem een goedkoop abonnement op een sportblad.

 

 

 

 

Alle bekende sporttitels zijn aanwezig in de tijdschriftenkiosk van TobSport, maar u zult vast ook kennis maken met minder bekende magazines. Neem een goedkoop proefabonnement op een sportblad naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor Voetbal International, Sportweek, Hockey.nl of ProCycling.

Bezoek TobSport en u vindt een pagina vol online games. Speel diverse spelen online. Online gokken en entertainment op internet met diverse spelletjes die u direct kunt spelen. Neem een penalty en stuur de keeper de verkeerde hoek in. Gooi een '180' met darts of een 'strike' met bowlen.

TobSport publiceert vanaf januari 2008 tenminste 2 sportartikelen per maand. Er werden al sportachtergrondartikelen geplaatst over voetbal: alle bekende clubs en spelers kwamen al aan bod. Ook basketbal neemt een prominente plek in binnen TobSport. Het meest wordt gepubliceerd over de NBA. Grote sportevenementen zoals de Olympische zomer- en winterspelen mogen natuurlijk ook niet ontbreken, Net als EK's en WK's in diverse sporten. Denk aan een WK voetbal of de Davis Cup in het tennis. De Formule 1 en andere autosporten zijn present, maar ook het schaatsen, wielrennen en atletiek. Sport uit binnen- en buitenland. TobSport besteedt aandacht aan Amerikaanse sporten zoals het Football (NFL), ijshockey (NHL) en honkbal (MLB). Sommige sportartikelen hebben een wetenschappelijk karakter en beschouwen de maatschappelijke aspecten van de topsport. Of het gebruik van hoogwaardige technologie komt aan bod. Op TobSport vindt elk wat wils. Bent u een tennisliefhebber? Een vechtsport-fan? Gek op het veldrijden? Bij ons kunt u terecht!

Actueel sportnieuws wordt besproken, maar ook de geschiedenis van sport in het algemeen en clubs, liga's en individuele sporters in het bijzonder vindt u op deze sportsite. In pittige columns geven onze sportcorrespondenten hun mening, ze delen awards uit en presenteren u beelden in sportvideo's. Mist u een thema op onze sportsite? Het motto blijft: niet klagen, maar bijdragen! Mail een zelfgeschreven sportartikel, wedstrijdverslag of sportcomic naar TobSport en we plaatsen uw schrijven zo snel mogelijk op de site. TobSport is een onafhankelijke sportsite, gefinancierd uit de reclameinkomsten die binnenkomen door kliks op advertenties op de site. Zonder winstoogmerk willen we een platform bieden voor sportpromotie door het plaatsen van artikelen aangeleverd door bezoekers. TobSport prefereert daarbij positief belichte sportthema's die voor een grote groep mensen toegankelijk zijn. Maar ook de notoire azijnpisser mag zijn visie blootleggen op TobSport.nl. Enkel aanstootgevende, beledigende en racistische artikelen of passages worden geweigerd.

De sportsite TobSport presenteert u een overzicht van goedkope sportwinkels op Internet, een tijdschriftenshop, aanbieders van sport via digitale tv en spellen via Internet. Maakt u gebruik van aanbiedingen van sites die op TobSport adverteren dan steunt u daarmee de site. Dus zoekt u goedkope sportschoenen of wilt u sportkleding met voordeel kopen dan gebruikt u TobSport als uw startpagina. Klik op een sportshop en kijk of er wat voor u bij is. TobSport gebruikt haar inkomsten om hostingkosten en kosten voor de domeinnaam te voldoen. Verder investeren we in de site en in het proces van teambuilding onder de schrijvers. Doorgaans gebeurt dat laatste met kratten bier, de aanschaf van toegangsbewijzen en in het verlengde daarvan gepeperde horeca-rekeningen. Wat er overblijft, gaat naar Goede Doelen. Hoogstwaarschijnlijk. Nu u wat meer weet over onze sportsite is het tijd voor u om kennis te nemen van onze sportcolumns, sport(achtergrond)artikelen en het laatste sportnieuws. Klik op de knop boven in beeld en bekijk de voorkant van onze online TobSport-krant, U ziet onze artikelen gepresenteerd beginnend met de meest recente sportartikelen tot en met de eerste artikelen uit 2008, van boven naar beneden. Het scrollen op zich is al topsport! We danken u alvast voor uw geduld bij het bedienen van uw muiswieltje. Tip: gebruik de zoekfunctie(s) of gebruik 'CTRL' + 'F5' om de sportsite op een bepaalde term te doorzoeken. Zoek bijvoorbeeld op "voetbal" of "Olympische Spelen".

 

 

Andere sportsites uit Nederland en andere landen: