Info

Over TobSport

TobSport is dé indie-sportsite van Nederland, met een kritische blik op topsport. Publiceert gratis toegankelijke sportartikelen online sinds januari 2008 over diverse (prof)sporten in het Nederlands. TobSport is een topsportgerelateerd platform, waarop ook uw bijdragen kunnen komen te staan.

Niet klagen, maar bijdragen!

Ons motto. Mist u een sportthema op deze site? Blijft een sport of topsporter onderbelicht? Bent u het niet eens met de mening van een van onze schrijvers over een bepaald sportonderwerp? Laat uw toetsenbord dan roken en dien ons van repliek! Ga naar onze contactpagina voor meer informatie en een formulier.
Na overleg plaatsen we uw artikel in het stramien van deze website en plaatsen een hyperlink op onze homepage, als laatst gepubliceerde sportartikel. De redactie toetst uw schrijven aan de (on)geschreven regels van de goede smaak. We passen geen censuur toe. Vinden we tekstpassages onnodig aanstootgevend, dan vragen we u ze te veranderen. Verder toetsen we de mate van en de correctheid van uw bronvermelding.

Uw bijdrage op TobSport.nl

TobSport.nl werd in 2008 opgericht als platform voor sportartikelen, geschreven door bezoekers. TobSport’s missie is het verzamelen van achtergrondartikelen over professionele sporten en hun atleten. Artikelen, geschreven door sportliefhebbers. TobSport biedt schrijvers de vrijheid: artikelen zijn niet gebonden zijn aan een standaardvorm, een minimale of maximale lengte, een voorgeschreven onderwerp, deadlines of actuele relevantie. Censuur is uit den boze. Een creatieve blik, onverwachte invalshoeken, daverende inzichten en diepgravende gedachten worden uitermate gewaardeerd.

Toch hoeft niet elk artikel een diepfilosofische inslag te hebben. Een vrolijk verslag van een spannende wedstrijd is net zo leuk om te lezen. Daarom daagt deze site jou uit om te participeren. Mis je iets op deze sportsite? Het motto is niet klagen, gewoon bijdragen. Promoot de sporten waar je liefhebber van bent, door een artikel te schrijven en deze online te laten plaatsen op TobSport.nl. Iedereen is welkom om een stukje huisvlijt in te sturen. Kies een sportonderwerp en voorzie het Nederlandse taalgebied van uw ongezouten mening! Dit geldt natuurlijk ook voor onze bezoekers uit Vlaanderen.


Internet-sportandcasuals 250x250-sport-casual Image Banner 250 x 250