Sport op TV

Schat!? Is er nog sport op tv vanavond?!!

U wilt een breed aanbod aan sportzenders tot uw beschikking hebben? Of juist die ene sportzender in een pakket om lekker te kunnen kijken? Diverse tv-aanbieders in Nederland bieden voordelige pakketten aan, al dan niet gecombineerd met internet en telefonie.

Klik op onderstaande aanbieders van digitale tv via IP/het internet, de schotel en de kabel voor meer informatie over voorwaarden, tarieven en het zenderaanbod. Een zeer divers aanbod aan sport op tv is voor iedereen beschikbaar: goedkoop en met een uitstekende beeldkwaliteit.

Hieronder ziet u de belangrijkste aanbieders van sportzenders op televisie:

Bij Online.nl zit u goed voor een Alles in 1-abonnement met een razendsnelle internetverbinding. Met interactieve TV met een keur aan (internationale) sportzenders! 

Internet en Bellen Image Banner 300 x 250

Interactieve tv van Telfort:

Alles-in-1 i

Tv via internet van Tele2: 

2P internet tv 500x500

Alles in 1 (tv, internet en bellen/telefonie) via KPN:
 
Alles-in-1 300 x 250

Al deze providers hebben diverse sportzenders opgenomen in hun zenderpakketten, zoals FOX Sports, Sport1, Eurosport 1 en Eurosport 2, EDGE HD, Motors TV, Extreme Sports, BBC Sports etc. etc.

Een abonnement op alleen tv is met internet-tv niet mogelijk, in tegenstelling tot televisie via de satelliet en de kabel. Neem een Alles in 1-pakket met internet, tv en bellen om zo goedkoop mogelijk uit te zijn. De voordeligste tarieven vind je via de websites van Online.nl, CanalDigitaal, Telfort, Tele2, Ziggo, UPC, KPN, Caiway etc.